Loading Events

« All Events

Effectieve Presentatievaardigheden

1 December 2020 @ 8:30 AM - 2 December 2020 @ 5:00 PM CET

€395

DUUR: twee dagen.

TAAL: Nederlands.

DEELNAME KOSTEN: 395 Euro exclusief BTW, overnachting en diner.

WIE HEEFT BAAT BIJ DEZE WORKSHOP?

De workshop werd ontwikkeld voor alle stafmedewerkers die op een effectieve wijze hun ideeën en informatie moeten communiceren naar interne en externe klanten d.m.v. presentaties.

WAAROM DEELNEMEN?

Je leert:

  • Bewuster worden van je eigen presentatiestijl, zowel wat de sterke als de zwakke punten betreft, door het veelvuldig gebruik van oefeningen en feedback.
  • Nieuwe en meer doeltreffende stijlen uitproberen om zo professionele presentaties te kunnen geven.
  • Je vertrouwen vergroten om vooraan te staan en te presenteren.
  • Slagvaardiger die boodschap te presenteren, zodat je toehoorders jouw ideeën horen, begrijpen, aanvaarden en in daden omzetten.

METHODOLOGIE

Twee weken voor de training ontvangt je een “toolbox” om twee bedrijfspresentaties mee voor te bereiden. De eerste dag geef je jouw eerste presentatie. Met de feedback voor deze presentatie en met de hand-outs herwerk je jouw tweede presentatie voor de volgende dag. Beide sessies zijn zeer interactief en richten zich zowel op het verbeteren van jouw boodschap als op jouw presentatievaardigheden. Daarbij ontwikkel je continue een persoonlijk actieplan en samen met de videotape van jouw tweede presentatie dienen deze om je verder te ondersteunen bij het on-the-job verder ontwikkelen van jouw vaardigheden.

INHOUD

Tijdens de introductie worden basisvaardigheden besproken: niet-verbale communicatie, het gebruik van visuals en een inleiding tot groepstechnieken. Tijdens het verder verloop van de workshop worden op geregelde tijdstippen deze thema’s uitgediept en wordt het inhoudelijk aspect met een unieke tool en handige tool ingeoefend. Leren effectief presenteren is niet echt moeilijk maar de vaardigheden toepassen is cruciaal. Daarom ligt voor deze workshop het accent op veelvuldig oefenen en feedback ontvangen.

 

Details

Start:
1 December 2020 @ 8:30 AM
End:
2 December 2020 @ 5:00 PM
Cost:
€395
Event Category:

Organizer

Leuvion
Phone:
+32475724605
Email:
info@leuvion.com
Website:
www.leuvion.com

Venue

Brussels Region
Brussels Belgium + Google Map

Register

Tribe Loading Animation Image